Нелогично е заради един министър, в случая на външните работи, да не се случи

...
Нелогично е заради един министър, в случая на външните работи, да не се случи
Коментари Харесай

Пеевски: ПП трябва да го преживеят, МВнР е на ГЕРБ

Нелогично  е заради  един министър , в тази ситуация  на външните работи да не се случи ротацията . Политическа партия би трябвало да го преживеят, че са го записали, че  няма да получат това министерско място Борисов , като водач на ГЕРБ,  може да реши какъв да е министър . Ако той реши Мария Габриел ще е министър председател и външен министър.  Ако той реши различен претендент, ще го постави . Това  министерство  е на  ГЕРБ .

Това сподели Делян Пеевски  по тематиката за държавното управление и ротацията и акцентира, че би трябвало да се схванат ГЕРБ и ПП-ДБ .

Това двуличие би трябвало да завърши.  Движение за права и свободи е част от  парламентарното болшинство . Виждаме се в моя кабинет,  вървя в кабинета на Петков, в този на Борисов вървим – ние по през целия ден сме дружно.  Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Кой им избавя тук нещата като има проблеми с другите партии – аз им ги избавям. Стига толкоз, ние работим дружно ”, безапелационен бе Пеевски, след което още веднъж напомни, че Движение за права и свободи не желае присъединяване в кабинета с министри.

„ Имали сме оферти за министри, за заместник-министри.  Министърът на земеделието предложения наша депутатка за заместник-министър, с цел да оправи проблемите в бранша,  ние  и това  отказахме „, разгласи Пеевски.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР